WIE ZIJN WIJ

One Of A Kind Events is opgericht in November 2019. We studeerde alle drie Event- & Projectmanagement aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. 
We zaten in ons tweede jaar toen we vonden dat onze theoretische kennis van evenementen enorm breed werd door de studie maar dat de praktische uitwerking echt begon te prikkelen. Daarom zijn we begonnen met One Of A Kind Events. Een evenemtenkantoor dat zich richt op kinderevents.

Bas is de jongste binnen One Of A Kind Events. Met zijn jarenlange ervaring in de Chiro heeft vas enorm veel ervaring als het op spelletjes en entertainment aankomt. Hij kan zo iets uit zijn mouw schudden om tijd op te vullen. Elk jaar zet Bas zich in voor Beachweekend in Loenhout. Tijdens een vergadering is Bas meestal de stille denker die even alles laat bezinken om dan zijn mening of visie te geven.

Bas Bukkems Co-Founder

Tomas is de middelste binnen One Of A Kind Events. Hij studeert event- & projectmanagement aan de Karels de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij heeft 6 jaar als animator gewerkt in Plopsaland De Panne. Daarnaast gaf Tomas tennisles aan kinderen tussen de 4 en 15 jaar. Als voorzitter van een VZW organiseert hij evenementen voor jongeren die het moeilijk hebben.Tomas Schippers Co-Founder

Ruben is de oudste binnen One Of A Kind Events. Met zijn enthousiasme en technische blik op de zaken is hij degene die bekijkt of het technisch haalbaar blijft. Daarnaast houdt Ruben zich vooral bezig met sociale media. Dankzij een grote kennis van Photoshop zorgt hij voor het mooie promotiemateriaal. Naast One Of A Kind Events kan je Ruben vaak vinden op de Tennisbaan, daar slaat hij alle zenuwen en stress van zich af. 

Ruben Verhelst Co-Founder